Zwaan maakt hattrick voor NFC

Maarten Zwaan heeft een loepzuivere hattrick gemaakt voor zaterdag derdeklasse NFC. In een eenzijdig duel werd SCW met 4-1 verslagen. Het was voor het eerst sinds lange tijd dat de p,loeg van Bart van den Bosch weer eens de smaak van een overwinning kon proeven. In diezelfde klasse dat Voorland goede zaken in de strijd om de tweede periode door RKAVIC met 0-1 te kloppen.

NFC had geen enkele moeite met SCW of het moet het eerste kwartier geweest zijn. Daarna maakte Zwaan zijn eerste treffer van de middag en na die 1-0 was het verzet van de gasten gebroken. Van den Bosch: “Uiteindelijk hadden we wel acht keer kunnen scoren. Ben in ieder geval blij dat we weer eens gewonnen hebben en nu kunnen we gaan kijken of er dit seizoen nog wat te winnen valt”. Zwaan maakte nog voor rust de twee en 3-0. Ramon Essed maakte het kwartet vol. De tegentreffer viel uit een strafschop vlak voor tijd. Van den Bosch: “Dat was echt een lachertje die strafschop. De scheids gaf Dennis Bos ook nog eens geel. Na afloop zag hij zijn  fout in en heeft die gele kaart ook niet op het wedstrijdformulier gezet. Gelukkig heeft het geen invoel gehad op het resultaat”.

NFC staat nu op de zesde plaats en heeft een plek in de nacompetitie nu weer volledig in eigen hand. Voorland heeft na de overwinning op RKAVIC de beste papieren voor het winnen van de tweede periode.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)