Zware blessure Patrick Lokken (Argon) maakt vroegtijdig einde aan bekerduel Legmeervogels

Patrick Lokken heeft in de bekerwedstrijd tussen eersteklassers Argon en Legmeervogels een ernstige armbreuk opgelopen. Het was zelfs zo ernstig dat de scheidsrechter na de blessure van de voormalig spits van JOS/Watergraafsmeer besloot de wedstrijd te staken.

Bij een onschuldig kopduel met een Legmeervogels-verdediger landde de 39-jarige spits van Argon verkeerd op de grond. Het duurde een kwartier voordat de ambulance was gearriveerd in Mijdrecht. Nadat de routinier naar het ziekenhuis werd afgevoerd, besloot scheidsrechter Van Dokkum het duel niet meer verder te spelen. Op dat moment ging Argon met 1-0 aan de leiding. Na een kwartier spelen kopte Dennis Filippo een hoekschop van Marwan Fennich binnen.

Lokken ligt momenteel met een gecompliceerde open botbreuk in het ziekenhuis, waar hij later deze week voor de tweede keer geopereerd zal worden. Omdat het duel voor Argon nog enig belang heeft, wordt het restant van de wedstrijd op woensdagavond ingehaald. Lokken zal de competitiestart van de Mijdrechters moeten missen; hij ligt er maanden uit.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)