2.5 miljoen pageviews

Sinds de oprichting van de website op 1 januari 2012 hebben we dankzij jullie een enorme sprong voorwaarts gemaakt. Het heeft onze stoutste dromen overtroffen. Dagelijks maken we nog een enorme groei mee.  Waar het zal eindigen? Geen idee maar we weten wel dat ons werk gewaardeerd wordt. Bedankt voor jullie steun!

De afgelopen weken verbraken we record na record. Die cijfers zeggen ons veel maar zeker niet alles.  Vooral de reacties die we krijgen op de door ons geliefde velden doen ons goed. Samen met een enorm team aan vrijwilligers proberen we jullie dagelijks te voorzien van informatie omtrent het amateurvoetbal in groot Amsterdam. Maar ook de rest van Nederland weet ons inmiddels te vinden.

Via deze weg willen we dan ook onze vrijwillige medewerkers, en clubwatchers bedanken voor hun inzet. Onze adverteerders, die het vertrouwen in ons hebben, mogen we zeker niet vergeten. We hopen dat we nog lang gebruik van diensten mogen maken. Samen zorgen we er voor dat we verder kunnen groeien en de voetballiefhebber kunnen blijven voorzien van informatie.

In de eerste (bijna) vijftien maanden bezochten meer dan 206.000 bezoekers onze site. Zij waren goed voor 833.00 bezoeken en bekeken dus 2,5 miljoen pagina’s.

Nogmaals dank voor jullie betrokkenheid.

Namens Het Amsterdamsche Voetbal: Jeroen van Bemmelen, Jos van Mieghem en Mathijs Groenewoud

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)