Ton Ojers als coach van FCNH in het Olympisch Stadion

3 jaar HAV: Woon een bijzondere bijeenkomst met Ton Ojers bij!

Het Amsterdamsche Voetbal bestaat 3 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Na een talkshow in Bastille(2013), een sponsoravond in Cafe Johan (2014) organiseren we nu een avond voor vrienden en bezoekers van de website en dat doen we met ‘special guest’ Ton Ojers. Wij geven twintig kaarten weg voor deze bijzondere avond.

Ton Ojers liep in 2014 een dwarslaesie op en verblijft al sinds mei van het vorig jaar in revalidatie centrum Reade aan de Overtoom in Amsterdam. Er is veel veranderd in het leven van de markante trainer en TV-analist. Aan Het Amsterdamsche Voetbal vertelt hij eenmalig zijn verhaal en blikken we terug op zijn rijke carrière. Naast vrienden van Ton en vrienden van Het Amsterdamsche Voetbal geven wij een aantal van onze bezoekers de kans om bij deze unieke avond aanwezig te zijn.

Middels oude video’s en uniek beeldmateriaal gaat Mathijs Groenewoud een uur in gesprek met de flamboyante Ton Ojers. De bijeenkomst is maandag 12 januari 2015 om exact 20:00 uur bij zijn geliefde DCG op Sportpark Ookmeer. Het Amsterdamsche Voetbal geeft 10x 2 kaarten weg voor deze unieke en eenmalige bijeenkomst.

Wil je er bij zijn? Mail dan nu naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl o.v.v. Ton Ojers en maak kans op twee toegangskaarten.

De winnaars krijgen automatisch bericht. Aanmelden kan tot en met vrijdag 9 januari 12:00 uur.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG