3 verrassende aanwinsten voor Ajax

Ook Ajax heeft inmiddels 3 versterkingen voor 2023/2024 binnen gehaald. Dat mogen verrassende namen genoemd worden. Het gaat om Darren Rosheuvel, Kevin van Kippersluis en Ali Akla.

De 28-jarige Rosheuvel speelde tot en met de O19 in de jeugdopleiding van Ajax. Daarna maakte hij de overstap naar FC Utrecht, waar hij ook debuteerde in het profvoetbal. Vervolgens speelde hij voor Cambuur en Telstar. Sinds de zomer van 2021 draagt hij het shirt van IJsselmeervogels.

Ook Van Kippersluis speelde in de jeugd van Ajax en daarna in de jeugd van FC Utrecht. Bij Excelsior debuteerde hij uiteindelijk in het betaald voetbal. Daarna speelde hij meerdere jaren bij FC Volendam en Cambuur. Vervolgens koos hij voor uitstapjes naar Indonesië, Spanje en Zweden en tot slot Go Ahead Eagles. In de zomer van 2021 maakte hij de overstap naar Quick Boys en dit seizoen speelt hij voor TEC in de Tweede Divisie.

Rosheuvel en Van Kippersluis zullen beiden ook de Ajax Coaching Academy gaan volgen en daarmee verder werken aan hun maatschappelijke carrière.

Tot slot maakt ook Ali Akla de overstap naar Amsterdam. De rechtsbenige, aanvallend ingestelde speler speelt op dit moment bij DVS ’33 in de Derde Divisie en was ook meerdere jaren actief bij IJsselmeervogels.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)