Home / Algemeen / 400 euro voor de echte kenner in de HAV Poule

400 euro voor de echte kenner in de HAV Poule

Na de dramatische voorspellingen van afgelopen weekend geven we alle voetbalkenners weer een nieuwe kans komend weekend. We hebben weer zes wedstrijden geselecteerd uit het enorme aanbod. De jackpot is door Nederbet weer gespekt en staat nu op 400 euro.

Komend weekend staan er een paar mooie derby’s op het programma. Op zaterdag WV-HEDW tegen Swift , de enige echte derby in de zaterdag eerste klasse. Verder ook Beursbengels tegen HBOK.

Op zondag verwachten we vuurwerk met onder andere JOS Watergraafsmeer tegen OFC en Purmerend tegen Purmersteijn. Bent u die kenner die de zes wedstrijden juist weet te voorspellen?

Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht.  Vergeet niet je username te vermelden. Zonder je username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 300 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

LET OP: In verband met de restyling van de website is het momenteel niet mogelijk om je voorspelling op de website achter te laten! Dus graag via Facebook of per mail.

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend! Het programma voor 7 en 8 december ziet er als volgt uit:

Vooraf