Home / Algemeen / Aalsmeer schiet weinig op met gelijkspel tegen De Bilt

Aalsmeer schiet weinig op met gelijkspel tegen De Bilt

Aalsmeer heeft aan de thuiswedstrijd tegen De Bilt een punt overgehouden. Gezien de wedstrijd een terechte uitslag. De bezoekers waren zeker de tweede helft de bovenliggende partij. De thuisclub scoorde op de juiste momenten. Met de 2-2 uitslag komt Aalsmeer vooralsnog niet weg uit de onderste regionen.

De formatie van Cor van Garderen begon met een dikke 2-7 zege van vorige week nog in de benen aan de strijd met De Bilt. Een gelijk opgaande eerste helft kende weinig verheffends. De bezoekers kwamen na een klein half uur op voorsprong via Erwin Kortals. Kort daarna leek FC De Bilt op rozen te komen maar Tom Karst zag zijn inzet uit het doel gegleden worden door een Aalsmeer-verdediger. Op slag van rust kwam FC Aalsmeer langszij. Routinier Peter Neuvel frommelde de bal achter Ricardo Pouw. 1-1.

Na de pauze lieten de bezoekers zien wel degelijk goed te kunnen voetballen. De Bilt kreeg kansen, maar zoals vaker viel het doelpunt aan de andere kant. Calvin Koster kwam goed voor zijn tegenstander en tikte knap binnen. 2-1. De thuisclub moest vervolgens weer in de ankers en dat leverde De Bilt een verdiende gelijkmaker op. Tom Karst kopte fraai de 2-2 tegen de touwen.

Volgende week gaat FC Aalsmeer op bezoek bij het sterke CSW in Wilnis. Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 2B.

Foto Arjen Vos
Met dank aan Voetbalinaalsmeer

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)