Home / Algemeen / Aanzi nieuw in Top 10 van CANS Topscorer

Aanzi nieuw in Top 10 van CANS Topscorer

Na vijf speelronden (eerste en tweede klasse) en acht of zeven speelronden in de hogere afdeling beginnen de echte goalgetters zich steeds nadrukkelijker aan de kop van het CANS Topscoorders Klassement te melden. Niels Eijkenaar en Martijn Groen bezetten achter Dennis Kaars de tweede en derde plaats.

Hassan Aanzi van OFC was de topscorer van de week door drie keer te scoren tegen Be Quick 1887. Ook Martijn Groen (Abcoude) liet weer van zich spreken door twee keer te scoren. De winst leverde het zijn ploeg echter niet op. De twee doelpunten van Dennis Kaars (zeventien in totaal nu) waren wel voldoende voor de zege van De Dijk tegen HSC’21. Mischa Klaver (OSV), Rowendy Schoop (Ajax), Lesley Vlieger, Gino Westerik (beiden FC Almere) wisten dit weekend ook twee keer te scoren.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscoorder bij de mannen

Bij de vrouwen werd er afgelopen weekend veel gescoord. In zeven wedstrijden wisten de club uit onze regio maar liefst 24 keer te scoren. Beatrice Boatemah (Wartburgia) wist drie keer het doel treffen terwijl Charany de Kraa (Wartburgia), Xanthe Duivenbode en Sophie Wisselburg (beiden De Meer) twee keer het net wisten te vinden. De wedstrijd van Kadoelen ging niet door wegens een auto ongeluk bij de tegenstander (’t Goy).

Klik hier voor de stand in de CANS Topscoorder bij de vrouwen

Foto Rob Beense: Hassan Aanzi