Aaron Bruijn (ADO ’20) maakt overstap naar OFC

Aaron Bruijn verdedigt volgend seizoen de kleuren van OFC. De 20-jarige verdedigende middenvelder maakt de overstap van ADO’20 waar hij twee seizoen voor actief was. “We zijn gedegradeerd en dat doet pijn. Maar in Oostzaan wil men koste wat het kost naar de Topklasse dat is mij verzekerd.”

Bruijn is pas twintig jaar maar heeft al een behoorlijk aantal clubs versleten. De Westknollendammer startte zijn loopbaan bij Zaandijk en speelde vervolgens voor Hellas Sport, Fortuna Wormerveer en Haarlem. Nadat laatstgenoemde failliet ging stapte hij over naar Argon om vervolgens zijn seniorendebuut te maken bij ADO’20 in Heemskerk. “De enthousiaste en ambitieuze gesprekken met de OFC leiding en trainer Imdat Ilguy zorgden ervoor dat voor mij het totaal plaatje klopte. Daarnaast ben ik heel blij om weer binnen de Zaanstreek te spelen voor een hele mooie club,” zegt hij tegen de Zaanse Sportkrant.

Voor de middenvelder betekend dit dat hij de Topklasse gaat verruilen voor de Hoofdklasse: “Dat lijkt misschien in tegenspraak met mijn ambitie. OFC dacht dit seizoen de stap al te kunnen maken. Door het terugtrekken van Haaglandia is echter de derde periodetitel vervallen. Daar maakte OFC grote aanspraak op. Men wil in Oostzaan koste wat het kost naar de Topklasse. Nu één stap terug doen om er straks twee vooruit te kunnen doen. Want de tweede divisie die er aan zit te komen is ook de doelstelling van de club.”

Tegenover de komst van Aaron Bruijn, na Jordi Meester (Ajax) de tweede aanwinst van OFC, staat het vertrek van Stefan van der Grijp en Selcuk Yilmaz. Het tweetal was aan hun eerste seizoen in Oostzaan bezig en spelen na de zomer voor ADO ’20.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)