JOS Watergraafsmeer

Abdel Mounaim El Ouazzane naar JOS/Watergraafsmeer

Doelman Abdel Mounaim El Ouazzane (26) zal na de zomer aan gaan sluiten bij JOS/Watergraafsmeer. De clubloze keeper kwam het laatst uit voor De Treffers in Groesbeek. El Ouazzane vervangt Bas Schol die op zijn beurt naar de Tweede (Betnation) divisie vertrekt. Schol zal gaan uitkomen voor Noordwijk.

International

In de jeugd kwam Amsterdammer El Ouazzane uit voor AFC, AZ Alkmaar en FC Groningen. Na Jong Groningen, Jong Cambuur en drie seizoenen Telstar, verkaste de keeper naar Groesbeek en speelde voor De Treffers, waar hij sinds 2022 onder contract stond en werd herenigd met zijn oud-jeugdtrainer en hoofdtrainer Leeroy Echteld.

De Nederlands-Marokkaanse international (twee interlands, Oranje Onder 16 en 17) speelde in totaal dertien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Bij JOS/Watergraafsmeer heeft de Amsterdammer perspectief gevonden in de selectie van de nieuwe trainer-coach Richard Plug en assistent Simon Evers.

JOS/Watergraafsmeer speelt zaterdag 25 mei de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen Hoogland (aanvang 18.00 uur).

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)