Home / Algemeen / Ad Westerhof in bestuur CV Topklasse

Ad Westerhof in bestuur CV Topklasse

Ad Westerhof, voormalig bestuurslid van AFC, treedt vanavond aan als bestuurslid van de CV Topklasse. Tijdens de bestuursvergadering wordt afscheid genomen van voorzitter Harrie Derks (Achilles’29) en zal er een nieuw bestuur worden benoemd.

Westerhof benadrukt aan Het Amsterdamsche Voetbal dat hij op persoonlijke titel aan het bestuur zal worden toegevoegd. Westerhof: “ Ik neem dus niet deel namens AFC, maar op persoonlijke titel. Natuurlijk wel als iemand met een AFC achtergrond”

Westerhof: “ Ik ga kijken of ik het leuk vind om te doen en of ik inderdaad wat kan bereiken. Het moet gewoon allemaal wat spannender worden in de Topklasse. Vooral op zondag gaat het hard achteruit. Het glijdt gewoon langzaam weg op veel vlakken. Daarnaast wil ik met de KNVB in gesprek over de gele kaarten die spelers oplopen in het KNVB bekertoernooi. Voor de amateurs tellen ze mee in de competitie terwijl dat voor de profs niet geldt. Dat is raar.”

Ondanks dat Westerhof nog officieel geïnstalleerd is, gaat hij er van uit dat hij vanavond gekozen wordt. Westerhof: “ Dat lijkt mij wel ja. Het bestuur heeft momentele nog maar vier actieve leden. Marc Schoonebeek (Spakenburg, red) wordt voorzitter en verder komen er mensen in van IJsselmeervogels, Excelsior’31, JVC Cuijck en HSC’21.”

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC