Adri Looijen stopt na dit seizoen bij IVV

Adri Looijen legt na dit seizoen zijn functie neer als hoofdtrainer van IVV. Na vijf seizoenen is de oefenmeester toe aan een nieuwe uitdaging. Welke club hij volgend seizoen gaat trainen is nog onbekend.

Op de vraag of Looijen overal voor open staat, is hij duidelijk. Looijen “Nee, niet voor alles. Maar ik ben wel flexibel. Het kan van alles zijn; van een hoofdklasser tot een derdeklasser of een zondag- of een zaterdagclub, alles kan. Maar het is niet zo dat ik elke club wel wil trainen.”

Begin november maakte de oefenmeester bekend dat hij na dit seizoen vertrekt uit Landsmeer. Na vijf jaar als hoofdtrainer van IVV is hij klaar voor een nieuwe stap. “Ik heb een heel goed gevoel bij deze club. Ik werk met leuke mensen en er staat een goede groep. Ook gezien de jeugd. Er zit veel potentie in. Dus in dat geval zal ik wel met een goed gevoel de club verlaten.”

Over het huidige seizoen is Looijen niet helemaal tevreden. “Helaas presteren we wat wisselvallig. We spelen nog drie wedstrijden tot aan de winterstop, dus dat moeten negen punten opleveren willen we bovenin mee blijven draaien.”

Met dank aan: Voetbal Waterland

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV