Home / advertorial / Advertorial: Kicks opent eerste voetbalsportschool van Nederland

Advertorial: Kicks opent eerste voetbalsportschool van Nederland

Bij SDZ is de eerste voetbalsportschool van Kicks geopend. Kicks brengt krachttraining, intervaltraining en voetbal samen in één work-out van zestig minuten. Daarmee bouw je spieren, verlies je kilo’s en ervaar je het plezier van voetbal.

Het trainingsprogramma van Kicks is ontwikkeld dankzij specialisten met verschillende achtergronden, zoals straatvoetballegende Edward van Gils, personal trainer Rani Chaoui (van o.a. Georginio Wijnaldum), MMA-er Farid Talib Said en oud-profvoetballer Yuri Cornelisse. Dat levert een unieke mix van oefeningen op die het beste van fitness en voetbal combineren. Door fitness met voetbal te mixen is de workout veel leuker om te doen. Daardoor sport je intensiever en ga je dieper dan je in je eentje in de sportschool kan.

Kicks-trainingen worden begeleid door personal trainers die weten hoe ze jou zo snel en leuk mogelijk fit krijgen, en je wordt omringd door een groep gelijkgestemde voetballiefhebbers. Kijk op hun website voor meer informatie en een gratis proefles.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)