Advertorial: Over Amsterdam en voetbal gesproken…

Advertioral  Over Amsterdam en voetbal gesproken. We hoeven niet uit te leggen welke invloed de hoofdstad op de Nederlandse voetbalgeschiedenis heeft gehad. Het is in de hoofdstad waar voetbal op alle denkbare manieren samensmelt. De geboorteplaats van de grootste voetballer uit de Nederlandse geschiedenis, de standplaats van Nederlands grootste voetbalstadion en de thuisbasis van Nederlands meest succesvolle voetbalclub.

Amsterdam mag trots zijn op een rijke voetbalgeschiedenis dat hopelijk nog meer mag worden uitgebouwd. De Amsterdamse amateurvelden vormen de kweekvijver voor de volgende generatie die de stad trots mogen maken. Voor de voetbalfan die de hoofdstad lief heeft presenteert Voetbalshirtkoning.nl daarom het Amsterdam voetbalvest.

Een Amsterdamse voetbalfanaat

Voetbalshirtskoning.nl is een voetbal webshop die in 2012 werd opgericht in Amsterdam en zich richt op goedkope voetbalshirts. Om een alternatief te bieden op de weerzinwekkende prijzen van de huidige voetbalshirts, besloot Voetbalshirtskoning.nl om replica voetbalartikelen te produceren en deze aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Dit uit zich in een uitstekende kwaliteit van replica voetbalartikelen zoals voetbalshirts, keepersshirt, trainingspakken, fanartikelen en volledige voetbal tenues. De insteek hierbij is altijd geweest om de voetbalfan centraal te houden en te luisteren naar wat de voetbalfan verlangt. Om deze redenen zijn voetbalshirts met lange mouwen geïntroduceerd, net als de mogelijkheid tot shirtbedrukking. En uiteraard één van de artikelen waar we het meest trots op zijn: het Amsterdam voetbalvest.

Het Amsterdam voetbalvest

Speciaal voor de Ajax en Amsterdam gezinde voetbalfans: het Amsterdam voetbalvest. Voorzien van alles wat de stad en de club Ajax kenmerken, is de vest een must-have voor elke supporter die beide lief heeft. Hierbij is uiteraard gedacht aan de rood-witte kleurencombinatie, de Amsterdamse vlag en bijpassende teksten. Het comfortabele vest is daarbij op meerdere plekken voorzien van het Wapen van Amsterdam, welke je terug kan vinden aan de voorkant en aan de achterkant op zowel de rug als op de capuchon. De drie sterren en de stadsnaam mogen uiteraard niet ontbreken op het vest. We nodigen daarom alle voetbalfans uit Amsterdam en omstreken uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Tot snel!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)