AFC haalt voormalig prof Shakison, Veerman haakt af

Topklasser AFC heeft zicht versterkt met Randel Shakison van FC Emmen.  De komst van de 23-jarige Amsterdammer was nodig omdat AFC een spelers heeft met langlopende blessures. Pepijn Veerman heeft zelfs laten weten dit seizoen helemaal niet meer te spelen voor de Topklasser.

Veerman heeft een hardnekkig blessure aan zijn lies en hij heeft zijn trainer laten weten dat die blessure hem minimaal een seizoen aan de kant houdt. Trainer Leushuis kan dus niet meer op hem rekenen. Ook Rogier Wissink is nog lange tijd uitgeschakeld. Wissink werd onlangs geopereerd aan zijn enkel en zal nog zes weken in het gips lopen voordat hij kan beginnen met revalideren. De verwachting is dat hij na de winterstop kan aansluiten bij de groep.

Om het verlies op te vangen heeft AFC de 23-jarige Amsterdammer Randel Shakison aan haar selectie toegevoegd. De linksbenige speler is op alle posities aan de linkerkant inzetbaar. Gisteren (maandag) trainde hij al mee en volgens Leushuis zou hij komend weekend al inzetbaar kunnen zijn.

Shakison speelde het afgelopen seizoen bij FC Emmen waar hij vanwege een zware knie blessure niet in actie kwam. Daarvoor speelde hij twee seizoenen voor Fortuna Sittard (22 wedstrijden). Zijn jeugdopleiding doorliep hij bij Ajax. Zijn eerste club was in Amsterdam-Noord bij het inmiddels niet meer bestaande Rood Wit A.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)