AFC houdt elftal spelers binnenboord voor volgend seizoen

AFC weet dat elf spelers van de huidige selectie ook volgend seizoen op sportpark Goed Genoeg te bewonderen zullen zijn. De club aan de Zuidas heeft inmiddels de eerste gesprekken gevoerd en kan melden dat een gedeelte van de selectie ook vastligt voor volgend jaar.

Trainer Willem Leushuis kan bevestigen dat de eerste gesprekken succesvol zijn afgerond. Leushuis: “Het eerste deel van de gesprekken zijn gevoerd en die jongens blijven bij AFC. We kunnen niet iedereen tegelijk doen, dus we gaan nu met de rest om de tafel. We liggen nu goed op schema.”

Een groot deel van de basiself van dit seizoen weet dat het volgend jaar opnieuw in het rood-zwarte tenue te bewonderen zal zijn. Topscorer Tim Wulffraat blijft Topklasser trouw, doelman Youssef el Abdalloui plakt er in ieder geval een tweede seizoen aan vast en de gehele defensie (Marien Willemsen, Geoffrey Galata, Magid Jansen en Guido Moelee) blijft ook intact voor volgend seizoen. Daarnaast blijven ook Wout Meulemans, Laurens Samsom, Pepijn Kluin, Daan Sutorius en Mitchell Theuns aan AFC verbonden.

Dit weekend speelt de koploper in de Topklasse Zondag een uitwedstrijd. De formatie van Willem Leushuis gaat ook bezoek bij UNA/Brinvast.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC