Home / Algemeen / AFC IJburg timmert aan de weg

AFC IJburg timmert aan de weg

Volgende maand, 21 november, bestaat de AFC IJburg precies vier jaar. De club, die nog geen senioren team heeft, timmert hard aan de weg. Met zo’n 400 jeugdleden is het niet meer weg te denken uit IJburg. Afgelopen weekend beleefde de club weer een nieuwe mijlpaal door een convenant te tekenen met profclub FC Volendam.

Afgelopen zondag, 28 oktober, tijdens de thuiswedstrijd van FC Volendam tegen FC Den Bosch, werd er een convenant ondertekend door AFC IJburg met FC Volendam. Dit convenant moet er voor gaan zorgen dat de jeugdopleiding van IJburg en Volendam nauw gaan samenwerken. Het uitwisselen van informatie en kenns zal er toe moeten bijdragen dat de jeugdopleiding van IJburg hier hun voordelen uit kan halen. FC Volendam zal de ontwikkeling van de spelers nauwlettend in de gaten gaan houden.

Foto: website AFC IJburg

Namens AFC IJburg werd het convenant ondertekend door voorzitter Fred Coesel en technisch jeugdcoördinator Fedor Swart. Namens Volendam waren dat hoofd jeugdopleiding Richard Stricker en onderbouw coördinator Stanley van Kesteren.