Foto Pim Hols: Odin'59 - AFC

AFC in eerste oefenduel langs Odin’59

Topklasser AFC heeft zondag haar eerste oefenduel weten te winnen. In Heemskerk won de ploeg van de nieuwe trainer Bart Logchies met 0-2. De doelpunten kwamen, voor rust, op naam van Shakison en Van den Brink.

Het duel werd zaterdag wegens de storm afgelast. Zondag waren de weersomstandigheden stukken beter. Logchies begon de wedstrijd met de volgende elf spelers: Dos Santos, Willemse, Galata, de Haer, Moelee, Jansen, Theuns, Sutorius, Grootfaam, Middelkoop en Shakison. Al deze spelers kwamen vorig seizoen ook al uit voor de Amsterdammers.

theuns

Na negen minuten zorgde Randel Shakison voor de openingstreffer door de bal eenvoudig binnen te tikken. Acht minuten voor rust verving aanwinst Tom van den brink, hij kwam over van ADO’20, de jonge Bas Middelkoop. Twee minuten na zijn invalbeurt bepaalde Van den Brink de eindstand op 0-2.

DSC07832

Logchies paste in de rust een hoop wissels toe. Zo vielen Biberoglu, Zeefuik, Cabezas, Tavares, Houda, Gerth, Lazlo en Abbring in.

AFC werkt vanavond (maandag) en dinsdag nog een training af op het eigen veld en vertrekt donderdag naar Italië  voor een vierdaags trainingskamp in Belluno. Vrijdag werkt het daar een wedstrijd af. Zondag keert de ploeg weer terug in Nederland.