Home / Algemeen / AFC maakt doelstelling bekend: Top vijf halen

AFC maakt doelstelling bekend: Top vijf halen

Topklasser AFC heeft op het trainingskamp in Belluno haar doelstelling voor komend seizoen bekend gemaakt. Tijdens een gesprek met de hele selectie werd uitgesproken dat een plek bij de eerste vijf haalbaar moet zijn.

De landskampioen van de zondagamateurs van afgelopen seizoen spraak die doelstelling zondag uit terwijl met de gehele selectie het komend seizoen werd besproken. Op de website van de club, waar de spelers dagelijks verslag uitbrengen van hun bevindingen beschrijven Jasper de Haer en Guido Moelee  de bijeenkomst.

“Voor het diner kwamen de spelers samen met de technische staf bijeen om het komende seizoen te bespreken. Het is namelijk moeilijk om kampioen te worden, maar het is nog veel moeilijker om kampioen te blijven. Gelukkig is onze doelstelling om bij de eerste vijf te eindigen en zo lang mogelijk mee te doen om de bovenste plek, maar ook om dat te realiseren moet alle neuzen dezelfde kant op staan. Tijdens dit gesprek zijn er duidelijke afspraken gemaakt om de doelstelling te behalen.”

AFC speelt vandaag nog een mini toernooi in Belluno en komt morgen worden terug in Amsterdam. Op 24 augustus start de ploeg van Willem Leushuis de competitie met een uitwedstrijd tegen promovendus EDO uit Haarlem.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC