AFC start met voorbereiding op nieuwe seizoen

AFC handhaafde zich afgelopen seizoen ternauwernood in de Topklasse. Het verval was groot aangezien de ploeg het seizoen begon als titelverdediger. Gisteren werd er begonnen aan de voorbereiding op de volgende voetbaljaargang. Onder leiding van de kersverse hoofdtrainer Bart Logchies werd de eerste training afgewerkt.

afc11

Naast de spelers van het eerste elftal was ook de selectie van het tweede elftal van de partij. Logchies kreeg dus de mogelijkheid om veel spelers aan het werk te zien, al zijn er nog een aantal op vakantie. Na een korte toespraak van voorzitter Ad Westerhof kon de training beginnen. Er werd voornamelijk gewerkt aan de conditie en het balgevoel.

afc12

Bart Logchies vond het prettig om weer op het veld te staan. Logchies: ‘We hebben ruim de tijd om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen. We willen met AFC graag bij de eerste zeven eindigen zodat we naar de Tweede Divisie kunnen doorstromen. Er zijn behoorlijk wat mutaties geweest in de selectie. In de komende weken zal moeten blijken hoe we ervoor staan.

afc13

De eerste competitiewedstrijd voor AFC staat gepland op 23 augustus. Het krijgt dan bezoek van JVC Cuijk. Tot die tijd bereidt AFC zich onder andere voor in het Italiaanse Belluno, waar het van 30 juli tot en met 2 augustus verblijft voor een trainingskamp.

Bron: AFC.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC