Foto Tom Poederbach

AFC-trainer Wessel Colijn voorspelt HAV Poule

Komend weekend starten we met de zestiende speelronde van de HAV Poule. De jackpot staat inmiddels op 550 euro. Op vrijdag geven we een trainer van een club uit onze regio ook de kans om zijn voorspelling te doen. Deze telt echter niet mee als het gaat om het winnen van de jackpot! Deze week is het de beurt aan Wessel Colijn, trainer van zaterdag tweedeklasser AFC.

Tot nu toe hebben Bart Logchies (Ajax, zaterdag), Juan Fernandez Coto (De Dijk) en Charly Olf het het beste gedaan van de trainers .

Colijn denkt dat WVHEDW verassend koploper Rijnvogels zal verslaan en Legmeervogels de punten moeten delen met Blauw-Wit. De oefenmeester gaat er verder van uit dat OFC en Abcoude hun wedstrijden zullen winnen. Ook gaat Colijn uit van een gelijkspel tussen Weesp en RODA’23 . Tot slot denkt de trainer dat zijn eigen duel tegen AMVJ in een overwinning voor AFC zal eindigen.

Colijn verwacht een spannende wedstrijd aankomende zaterdag: “Wij hebben het altijd lastig met AMVJ, zij hebben echt een ploeg die strijd voor elke meter en blijft gaan. AMVJ heeft afgelopen week dan wel dik verloren, maar dit is natuurlijk weer een wedstrijd op zich. Ik verwacht dat het duel zaterdag in een kleine overwinning voor ons zal eindigen.”

Doe je nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal en denkt je het beter te weten dan Wessel Colijn?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten op dit bericht of op onze Facebookpagina. Ook kan je voorspelling worden gemaild naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl De Jackpot wordt uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspelt. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

De voorspelling van Wessel Colijn ziet er als volgt uit:

Colijn

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!