AFC trekt Jermano Lo Fo Sang (FC Volendam) en Rob Rietveld (Hercules) aan

Tweededivisionist AFC heeft zich in defensief opzicht versterkt met Jermano Lo Fo Sang en Rob Rietveld. Lo Fo Sang zat het afgelopen half jaar zonder club na een vroegtijdig vertrek bij FC Volendam, Rietveld komt over van derdedivisionist Hercules. Met deze twee versterkingen heeft AFC de selectie voor volgend seizoen rond.

Voor linksback Lo Fo Sang betekent het een terugkeer in de regio. In 2014 verliet hij OFC na drie seizoenen voor de Jupiler League, waar hij tot 53 wedstrijden kwam. Het contract van de 25-jarige linksback werd begin dit jaar ontbonden wegens privé-omstandigheden en geen perspectief. Hij hoopte nog op een avontuur in het betaald voetbal, maar koos met AFC nu voor de Tweede Divisie. Eerder speelde Lo Fo Sang in de jeugd van Ajax en Haarlem.

Rietveld woont en werkt in Amsterdam en wil dichter bij huis gaan voetballen. De dertigjarige centrale verdediger speelde negen seizoenen bij Hercules. Dit seizoen moest hij in de Derde Divisie een groot deel van het seizoen missen wegens een blessure. Rietveld is de zevende aanwinst voor de ploeg van Ton du Chatinier.

Naast de twee verdedigers heeft AFC ook de komst van Tarek Kharboutli rond gemaakt. De Syrische keeper was eerder al op proef en moet tweede doelman Laszlo Sandor opvolgen, die naar Ter Leede vertrekt.

Foto boven: Orange Pictures/Kees Kuijt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)