Home / Algemeen / AFC verliest laatste testcase van De Dijk

AFC verliest laatste testcase van De Dijk

Topklasser AFC heeft een week voor de start van de competitie haar laatste oefenduel met 2-3 verloren van hoofdklasser De Dijk. Aanstaande zondag wacht de seizoen opening in Haarlem tegen promovendus EDO.

Zonder de zieke Tim Wulffraat, de geblesseerde Laurens Samson en de wegens werk afwezige Magid Jansen kwam AFC door een treffer van Daan Sutorius op voorsprong. Een blunder van doelman El Abdellaoui zorgde er voor de Yannick de Wit voor 1-1 kon zorgen. Een hoge bal vanaf de middenlijn leek door de doelman gevangen te worden, maar de sluitpost duwde de bal zo in eigen doel.

Op slag van rust kopte Tim Ruder de 1-2 binnen en na de hervatting zorgde goaltjesdief Dennis Kaars, op aangeven van Nabil el Gourari voor de 1-3. In de laatste minuut bepaalde Enrico Patrick de eindstand op 2-3.

De huidige landskampioen bij de zondagamateurs speelde in de volgende opstelling: El Abdellaoui, Willemsen (E.Patrick), Galata (Theuns), De Haer, Moelee, Wissink, Richard, Sutorius (Meulemans), Shakison (Huwae), J.Patrick, Grootfaam (Faerber)

Later in de week een uitgebreid gesprek met trainer Willem Leushuis

Send this to a friend