Home / Algemeen / AFC wint onder Menzo minitoernooi in Torremolinos

AFC wint onder Menzo minitoernooi in Torremolinos

Topklasser AFC is donderdagochtend vetrokken voor een drie daagse trainingsstage naar het Spaanse Torremolinos. Onder leiding van de nieuwe trainer Stanley Menzo wordt de eerste stap gezet naar lijfsbehoud in de Topklasse.

Op de eerste dag werd er in het begin van de middag direct een training afgewerkt waarbij de nadruk vooral lag op het inbouwen van automatismen. De middag werd gebruikt voor een aantal fanatieke potjes waterpolo in het zwembad van het hotel.

2015_01_09_623b32fb22ed50535eba86b8bab0839a

Vrijdag werd de dag in alle vroegte begonnen met een training op kunstgras. Na een goede lunch en wat rusten werd de in de middag weer een training afgewerkt. Nu was de ondergrond wel natuurgras. Bij deze derde, en laatste training op Spaanse bodem lag het accent vooral gelegd op het partijspel. De avonduren werden door Stanley Menzo en de begeleiding vooral gebruikt om individuele gesprekken te voeren.

Zaterdag stond er een minitoernooi op het programma met zaterdag hoofdklasser Rijnvogels en zondag hoofdklasser VOC. De wedstrijden duurden twee keer twintig minuten. Rijnvogels werd me2-0 verslagen door twee doelpunten van Mitchel Faerber. Tegen VOC werd het 0-0 en won AFC na het nemen van strafschoppen (3-2). AFC won daarmee het minitoernooi.

De zaterdagavond stond in het teken van de ‘Silver Spoon’ waarbij de nieuwelingen ene toespraak moeten houden. Zondag werd nog een strandwandeling gemaakt. Later op de dag keert AFC terug in Amsterdam

Dinsdag oefent AFC nog tegen zaterdag eersteklasser Swift. Zondag wordt de competitie hervat met de uitwedstrijd tegen concurrent Leonidas. Later deze week een uitgebreid interview met Stanley Menzo.

Foto’s website AFC

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC