AFC (zondag) zonder problemen naar laatste zestien beker

Topklasser AFC heeft zich zonder problemen weten te plaatsen voor de achtste finale van het KNVB beker toernooi van het district West 1. Op Sportpark Goed Genoeg werd met 3-0 gewonnen van De Merino’s uit Veenendaal.

De ploeg van Stanley Menzo kon deze opsteker wel gebruiken na de tegenvallende prestaties in de competitie. Tegen De Merino’s scoorde Pepijn Veerman na twintig minuten de eerste treffer. Nog voor de rust zorgde Mitchel Theuns voor de comfortabele 2-0 voorsprong.

Theuns

Het was na rust lang wachten op de derde treffer. Pas in de laatste minuut maakte Enrico Patrick de derde goal. AFC kwam echt geen moment on gevaar tegen de koploper van de tweede klasse G en plaatst zich dus voor de achtste finale van het bekertoernooi.

4

De tegenstander is nog niet bekend. AFC speelt in ieder geval een uitwedstrijd. En dat zal zijn tegen de winnaar van het duel tussen VVA’71 en BOL. Deze wedstrijd wordt aanstaande dinsdag gespeeld.

Joshua Patrick

AFC wist zich nog nooit voor de kwartfinale van de beker te plaatsen Winst in de volgen de ronde zou dus een historische zege betekenen. Kijk op de bekerpagina voor een compleet overzicht.