Ahannach langer bij Chabab

Alami Ahannach is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van hoofdklasser FC Chabab. De 42-jarige oefenmeester verlengde ondanks zijn contract met één jaar. In de winterstop nam Ahannach het over van Imro Wielkens.

Sinds zijn aantreden gaat het Chabab voor de wind. De ploeg verkeerde in januari in degradatie gevaar maar is daar nu ver van verwijderd. De club heeft zelfs de beste papieren om de derde periodetitel te winnen, Met nog twee wedstrijden te gaan staat het drie punten achter op kampioen ADO’20 maar die hebben al een periode en tellen dus niet meer mee. De meeste concurrentie heeft Chabab van De Zouaven dat maar liefst vier punten minder heeft. Op 6 mei, thuis tegen ADO’20, kan de titel binnen worden gehaald.

Naast de competitie is Ahannach ook succesvol in het bekertoernooi. Zondag wacht in de halve finale AFC op Sportpark Riekerhaven. Het duel heeft nu al de titel “Het kampioenschap van Amsterdam’ meegekregen. Chabab schakelde ondermeer de topklassers Spakenburg en GVVV uit. Kijk voor een voorbeschouwing op dat duel elders op deze site.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC