Home / Algemeen / Ajax en Capelle weten niet te scoren

Ajax en Capelle weten niet te scoren

Ajax heeft in de Topklasse weer niet verloren. De ploeg van Bart Logchies speelde bij en tegen het sterke Capelle met 0-0 gelijk. Ajax heeft na zeven wedstrijden elf punten staat op een keurige zesde plaats.

Met name in het eerste bedrijf gebeurde eer niet veel. Doelman Schmitz kreeg wat schotjes te verwerken, maar in de problemen kwam hij niet echt. Ajax was in de eerste helft de iets betere partij en liet zien dat het in ieder geval wilde voetballen. Capelle hanteerde veel de lange bal.

DSC_0659

Na rust waren we er wat meer hoogtepunten te noteren.  Beide ploeg kregen de kans om de score te opnemen. Voor Ajax kopte Rose net naast en namens Cappele was Karreman dicht bij de 1-0. Vermunt miste vervolgens namens Capelle de kans op de openingstreffer. Ajax goalie Schmitz stopte een inzet en Vermunt kopte in de rebound naast. Het hoogtepunt van de wedstrijd was een kwartier voor tijd de omhaal van Yuri Rose die de onderkant van de lat raakte. In de slotfase krijgt Capelle nog drie kansjes om de wedstrijd als nog in haar voordeel te beslissen, maar Ajax bleef relatief gemakkelijk overeind.

Kijk op de pagina van de zaterdag Topklasse voor alle uitslagen, de stand en het programma.

Foto’s Rob van Viet

Send this to a friend