Home / Algemeen / Ajax test poolse doelvrouw Antonczyk

Ajax test poolse doelvrouw Antonczyk

De vrouwen van Ajax hebben het afgelopen weekend tijdens het Women’s Cup toernooi in Ulft de Poolse doelvrouw Daria Antonczyk gestest. De international van Polen ziet een overgang naar Amsterdam wel zitten.

Antonczyk komt momenteel nog uit voor Unia Raciborz in haar geboorteland. In de Poolse media heeft ze laten weten open te staan voor een vertrek naar Amsterdam.

De vrouwen van Ajax hebben momenteel de beschikking over twee keepsters Laura de Ry en Marieke Ubachs. Du Ry is echter op dit moment geblesseerd. Het is onzeker of zij de start van de competitie (op 30 augustus uit tegen Club Brugge) haalt.

Manager Marleen Molenaar: “ Er is nog geen nieuws verder. Al hebben we wel een beetje een keepersprobleem nu. We testen of ze binnen de groep past. We hebben tot 2 september de tijd als we iets met haar zouden willen.”

Ajax Vrouwen heeft met Laura du Ry en Marieke Ubachs al twee keepsters in huis. Eerst genoemde is op dit moment geblesseerd. Trainer Engelkes liet na de eerste training van zijn team, precies drie weken geleden, weten niet zeker te weten of Du Ry de start van de BeNe League op 30 augustus haalt. Molenaar: ” Het ziet er inderdaad niet naar uit dat zij de start van de competitie gaat halen.”

Foto Ajaxheldinnen.nl