Home / Algemeen / Ajax voor niets naar Woerden

Ajax voor niets naar Woerden

Ajax heeft vanmiddag voor slechts drie minuten de reis naar Woerden gemaakt. Scheidsrechter Paul Oudijk liep na een paar minuten een zweepslag op. Na een lange zoektocht, zonder resultaat, naar een andere scheidsrechter werd de wedstrijd tegen Sportlus’46 definitief gestaakt.

De grensrechters die bij dit duel waren aangesteld mochten niet hoger dan tweede klasse fluiten en in de buurt was dus ook niemand anders te vinden.

Ajax-trainer Bart Logchies lachend: “Het was een spannende wedstrijd. We hadden precies twee minuten en dertig seconden gespeeld.  Een kuitblessure van scheidsrechter Oudijk zorgde er voor dat we niet verder konden. Het is echt een verloren dag want we er helemaal klaar voor.”

Wanneer het duel wordt ingehaald is nog niet bekend. De eerst beschikbare datum is zaterdag 21 oktober maar het kan ook zo zijn dat Ajax dan in actie moeten komen in de beker.

Zaterdag speelt Ajax thuis tegen Ter Leede, de ploeg van Henk Wisman. Ter Leede is momenteel koploper in de hoofdklasse met zes punten uit twee duels. Ajax won haar eerste wedstrijd met 5-1 van Huizen.

Kijk voor de andere uitslagen en stand op de klasse pagina.