Home / Algemeen / Ajax vrouwen tegen Wartburgia op Kampioenschap van Amsterdam

Ajax vrouwen tegen Wartburgia op Kampioenschap van Amsterdam

De vrouwen van Ajax spelen ook deze editie weer op het Kampioenschap van Amsterdam. Op zondag 24 augustus, de finale dag van het toernooi, nemen de vrouwen van Ed Engelkes het op tegen Topklasser Wartburgia.

Vorig jaar sloot Ajax de openingsdag af tegen Buitenveldert. De club die dit jaar als derde eindige in de BeNe League won toen voor ruim 500 toeschouwers met 3-1. Dit jaar is Wartburgia dus de tegenstander. De Amsterdamse Topklasser kende een uitstekend afgelopen seizoen door al promovendus op een keurige vijfde plaats te eindigen.

De organisatie van het Kampioenschap van Amsterdam heeft de wedstrijd nu op de finaledag gepland, vlak voor de finale van de mannen en hoopt op die manier nog meer toeschouwers naar het toernooi te trekken. Het duel begint zondag 24 augustus om 14:30 uur op het hoofdveld van AFC.

Voor het complete programma van het Kampioenschap van Amsterdam klikt u hier. De eerste wedstrijden zijn zaterdag 23 augustus om 12:00 uur. Aan het toernooi doen de twintig beste clubs van (groot) Amsterdam mee.

Foto: De vrouwen van Ajax wonnen in juni op het veld van AFC de KNVB beker

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!