Home / Algemeen / Al driehonderd verschillende doelpuntenmakers in CANS Topscorer

Al driehonderd verschillende doelpuntenmakers in CANS Topscorer

Met nog vier competitieronden te gaan hebben we de grens van driehonderd verschillende doelpuntenmakers bij de mannen in ons CANS Topscorersklassement bereikt. Met zijn doelpunt in de derby tegen ZSGOWMS voegde Mourad Saâlioua zich als 300ste in het rijtje. De top-3 lijkt voor zowel de mannen als vrouwen al vast te staan.

Bij de mannen voerde Nabil el Gourari (De Dijk) met twee doelpunten tegen Jong Achilles’29 de druk op Niels Eijkenaar (derde) op, die namens Purmersteijn niet tot scoren kwam. Ook Adnan Barakat (OFC), Bilal el Amrani (Ajax), Mike van den Steenhoven (Amstelveen) en Omar el Aamrani (AGB) vonden dit weekend twee keer het net. Kijk hier voor de nieuwe stand bij de mannen (minstens zes punten).

De vrouwen kwamen amper tot scoren. Ajax en Kadoelen kwamen niet in actie en de andere zes ploegen zorgden voor slechts vijf doelpunten. Koploper Dominique Hidayat (Kadoelen) gaf vorige week toe dat ze vier, in plaats van vijf keer had gescoord, waardoor haar voorsprong is aangepast naar iets meer dan drie punten op Mariam Ahaddouch. Kijk hier voor de nieuwe stand bij de vrouwen (minimaal drie doelpunten).

Archieffoto boven: Rob Beense | Nabil el Gourari

Send this to a friend