Al elf weken geen winnaar, Jackpot HAV Poule nu op 550 euro

Het was geen best weekend voor de deelnemers aan de HAV Poule. Van de 170 deelnemers was er na de twee wedstrijden op zaterdag nog maar een deelnemer over die kans maakte o de jackpot. Het goede nieuws voor komend weekend: De jackpot staat op 550 euro!

Jacob de Weijze was na de twee wedstrijden op zaterdag de enige deelnemer die nog kans maakte op de jackpot van 500 euro! Hij voorzag dat Marken zou winnen van AMVJ en Monnickendam en AFC de punten zouden delen. Op zondag gingen wedstrijd drie en vier (winst voor Chabab en Jos Watergraafsmeer) ook nog goed. Maar De Weijze voorzag niet  dat Legmeervogels zou winnen bij Weesp en dat Blauw Wit zou verliezen van Soest.

Ook Jack Honsbeek, die deze week namens de trainers zijn voorspelling mocht doen, kwam niet verder dan twee wedstrijden goed.

Voor komend weekend staat HAV Poule #17 op het programma. En dat is geen makkelijk programma, maar niets is onmogelijk. Voor degene die de zes wedstrijden goed voorspelt ligt er (of een deel van bij meerdere winnaars) 550 euro klaar!

Tenminste als je je hebt aangemeld en je op de juiste manier je voorspelling aan ons hebt doorgegeven. Het enige dat je hoeft te doen is je hier gratis in te schrijven. Vervolgens vul je de HAV Poule in en laat je je voorspelling achter onder dit bericht!

Doe je nog niet mee? Griip dan nu je kans! Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht. Je kunt ook direct, en dat heeft onze voorkeur, onder dit bericht reageren! Vergeet niet je username te vermelden. Zonder je username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 500 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend! Het programma voor 25 en 26 januari ziet er als volgt uit:

vooraf

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!