Al uitgespeeld WV-HEDW vlak voor tijd onderuit in Emmeloord

WV-HEDW is inmiddels veilig, dus kan het het debuutseizoen in de Vierde Divisie rustig afsluiten. Zaterdag stond de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma, een bezoek aan Flevo Boys in Emmeloord. Het duel leek met de brilstand op het bord te eindigen, maar vlak voor tijd maakte Flevo Boys de 1-0.

In de eerste helft hadden de Amsterdammers een aantal prima kansen met Rida Najib en was Tim Correia erg dichtbij de 0-1 met een kopbal op de lat. De tweede helft was Flevo Boys sterker en kreeg het de uitgelezen kans om op voorsprong te komen toen de bal op de stip ging. Timon Rorije, die na 15 seizoenen gaat stoppen bij Flevo Boys, schoot de bal in de linkerhoek, maar daar lag ook Dion Thomas. Zo bleef het nog 0-0.

Rorije kreeg vijf minuten voor tijd nog een kans op de 1-0, maar schoot naast. Aron Kleefstra kopte uiteindelijk alsnog de winnende goal binnen. Voor Flevo Boys zijn het zeer welkome punten, want de strijd om handhaving is nog niet gestreden voor de Emmeloorders. Voor WV maakt het allemaal niet zoveel meer uit, maar het zal volgende week thuis tegen DHSC ongetwijfeld het seizoen goed willen afsluiten.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)