Ahannach en Koppenaal samen op de bank bij Chabab

Alami Ahannach: “Dat ik naar Magreb’90 ga is niet meer dan een gerucht”

Bij Topklasser Magreb’90 in Utrecht stapte Amsterdammer Frans Schuitemaker onlangs op. In het geruchtencircuit wordt de naam van Alami Ahannach genoemd. De trainer die jaren aan het roer stond bij het ter ziele gegane Chabab zit sinds de zomer zonder club.

Ahannach: “Die geruchten hoor ik ook, maar daar is niets van waar. Ik heb ook geen gesprek gehad met Magreb’90. Of Magreb een club is die bij hem past laat de voormalig trainer van Chabab in het midden. “Ja en nee. Na zoveel negatieve dingen bij Chabab heb ik me voorgenomen om bij een Nederlandse club aan de slag te gaan. Ik wil geen stempel krijgen dat ik er alleen maar bij ‘buitenlandse’ clubs kan werken. Aan de andere kant moet ik wel inkomsten hebben en spelen ze in de Topklasse.”

De oefenmeester is na de fusie van Chabab met Nieuw Utrecht niet meer op het voetbalveld te vinden. Ahannach: “Ik vind het wel moeizaam gaan allemaal. Ik bezoek wel veel wedstrijden, maar ik wil wel meer dan alleen maar boodschappen doen en mijn kinderen naar school brengen. Ik mis het erg, maar heb geen idee wanneer ik weer aan de slag kan. Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat ik weer ergens trainer ben, maar voorlopig heb ik nog geen idee.”

Binnenkort meer over FC Chabab. Het Amsterdamsche Voetbal sprak uitgebreid met voormalig bestuursleden Khalid Berdouni en Patrick Koppenaal over de ondergang van hun club. In een videoreportage blikken beiden uitgebreid terug op het laatste jaar van de club en bezoeken ze nog een keer Sportpark Riekerhaven.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)