Alami Ahannach per direct vetrokken bij Chabab

Chabab verloor vanmiddag met 2-3 van Vlissingen, maar deed dat zonder trainer Alami Ahannach. De oefenmeester besloot donderdag zijn functie bij de hoofdklasser neer te leggen Patrick Koppenaal nam vanmiddag de honneurs waar.

Het opstappen van Ahannach, die op de training bij Telstar door zijn enkel was gegaan, komt toch nog onverwacht, ondanks dat hij de laatste weken zijn ongenoegen had laten blijken. De spelers zijn volgens Koppenaal nog niet op de hoogte. De club komt maandag met een verklaring. Ahannach vertelde wel zijn verhaal al aan Het Amsterdamsche Voetbal.

Ahannach: “Ik heb dinsdag al besloten dat ik er mee zou stoppen. Er zijn een paar redenen voor. Allereerst ben ik het zat dt we steeds zo benadeeld worden door de arbitrage. Ten tweede voel ik me door mijn spelers in de steek gelaten. Ze blijven te pas en te onpas weg. Het motiveerde mij niet meer. Daarnaast spleet ook nog het gezeur met het stadsdeel over de accommodatie en de huisvesting. Ook spelen we door allerlei schorsingen, die zeker niet altijd terecht zijn,  niet meer om de prijzen. Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ik per direct stop bij Chabab.”

De toekomst van de oefenmeester is nog onduidelijk. Ahannach: “Als het goed is blijf ik assistent bij Telstar, maar ik wil daar zeker ook nog een mooie amateurclub bij.

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)