Almere voorzitter Edo Westerbeek stuurt club weer in goede richting

Bij FC Almere heeft men na vervelende jaren de draad weer op weten te pakken. De huidige voorzitter Edo Westerbeek, die sinds vorig jaar het voorzitterschap over nam van Herman Jansen, is hard op weg om het werk van Jansen af te maken.

Vanaf de tijd dat hij nu de scepter zwaait bij de club uit Almere-Haven zie je een stijgende lijn binnen de club die eens tweede klasse speelde. Westerbeek ziet het zeker niet alleen als zijn verdienste want zonder je medewerkers ben ik ook nergens aldus de in het dagelijkse leven manager van een accountentsbedrijf.  Als belangrijkste taak ziet Westerbeek het om weer de vreugde na het voetballen terug te brengen en veel sfeer bij de club te kweken want dan komen immers de resultaten ook weer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De 44- jarige preses  voelt zich als een vis in het water want hij ook hij speelde destijds bij de club en weet als geen ander hoe het clubleven in elkaar zit. Verder zijn er ook nog veel  dingen waar hij aan wil werken om de club nog beter te maken.

Kortom  genoeg werk voor Westerbeek die  vandaag het eerste elftal  van FC Almere zag spelen tegen het eerste elftal van het toenmalige SV Almere. Mooi was om te zien dat er drie broers tegen elkaar speelden, Bij FC Almere moest Ramon Kool het op nemen tegen zijn broers Maurice en Marcel.

De drie broers Kool
De drie broers Kool

Het werd een leuk duel en het huidige FC zegevierde ruim over de SV. De broers spelen al heel wat jaren bij de club en zeker tot tevredenheid van hun ouders die allebei ook echte sporters waren. Na afloop was natuurlijk zoals bij vele clubs de Nieuwjaars receptie. De sfeer kenmerkte zich duidelijk dat FC Almere weer in de lift zit en weer een club aan het worden is waar menig Almeerder zich voor in wil zetten!

Ook coach Maurice Ligeon blijft  aan de club verbonden  om  zodoende de plannen van FC Almere gestalte te geven.

Verslag Herman de Wit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)