Home / Algemeen / Amstelveen ondanks zege op THB nog steeds zoekende

Amstelveen ondanks zege op THB nog steeds zoekende

Zaterdag derdeklasser Amstelveen Heemraad heeft de ideale opstelling nog niet helemaal in beeld. Na de onverwachte degradatie vorig seizoen van het afgelopen seizoen lieten veel spelers de club in de steek en zochten hun heil elders. TrainernLaurens ten Heuvel moest opnieuw gaan bouwen aan een nieuw team. De ideale opstelling blijkt nog een aardige puzzel, zo bewees ook de krappe 0-1 zege op THB.

Vorige week verloren de Amstelveners met 1-4 van het zaterdagelftal van Koninklijke HFC en zij hadden dus iets recht te zetten in Haarlem. THB bestaat uit veel oud-spelers van Overbos en had de eerste bekerwedstrijd gewonnen van AGB (zaterdag). Het duel met Amstelveen had lange tijd nodig om los te komen. Op een kopbal van de Haarlemmers en een schotje van de bezoekers na waren er weinig hoogtepunten.

Na rust drong Amstelveen THB ver naar achteren en kwamen de kansen vanzelf. Kevin Nlandu draaide op links langs zijn tegenstander, maar zag zijn schot via de buitenkant van de paal naast gaan. Sven Boelsma schoot een paar minuten later van grote afstand op de paal. Aan de andere kant moest Mike Lesmeister ingrijpen toen Mike de Man hem met een lob probeerde te verschalken. De beslissing viel kort voor tijd. De ingevallen Giorgio Sanches liet twee verdedigers kansloos en zijn voorzet werd strak ingeschoten door Maxim Perels, beiden overgekomen van AFC 2.

De resterende minuten brachten nog wat hectische momenten voor het doel van Amstelveen, want THB wilde de gelijkmaker forceren. De 0-1 bleef echter op het scorebord staan.

Verslag Helmar Vercasman
Foto Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend