Amsterdam Indoor toch met boarding

De tweede editie van Amsterdam Indoor in de Amstelhal van Borchland zal toch met boarding worden gespeeld. Eerder werd daar door van afgezien in verband met de hoge kosten. Dankzij een samenwerking met Ajax Streetwise is het nu toch mogelijk om met boarding te spelen.

Amsterdam Indoor kent ook dit jaar weer vele toernooien. Het hoogtepunt moet het TOP toernooi worden van 27 tot en met 29 december. Het Amsterdamsche Voetbal is mediapartner van dit evenement en zal die dagen verslag doen van de wedstrijden en de uitslagen verzorgen op haar website. Tevens zal er op de finale dag (zondag 29 december) een reportage worden gemaakt. Het TOP toernooi is voor teams die uitkomen op, minimaal, tweede klas niveau. Voor enkele derde klassers zal er een uitzondering worden gemaakt.

winterkampioen2

Roy Blom, directeur van Borchland: “ We zijn heel blij dat we het als nog voor elkaar hebben gekregen. Het geeft extra cachet aan het toernooi. Amsterdam Indoor is prachtig en hoort in mijn ogen met boarding gespeeld te worden. We hopen op deze manier dan ook de clubs te bieden waarom ze gevraagd hebben en dat we net zo’n mooi toernooi krijgen als vorig jaar.”

Er zullen dit jaar drie velden worden aangelegd in de Amstelhal. Vorig seizoen waren dat er nog twee. Blom: “ Dat komt omdat we meer toernooien gaan organiseren. Zo ben ik erg trots op het Youth Toernooi op 11 en 12 januari. Dat is voor F en E-junioren van betaald voetbalclubs. Zo doen onder andere Ajax, Volendam. PEC Zwolle, Sparta en Vitesse mee. Dat wordt prachtig om te zien.”

amsterdam-indoor21

Om dat Amsterdam Indoor, naast de prestatie, ook vooral voor de gezelligheid is zal er dit jaar een horecaplein worden gebouwd in de hal. Blom: “We zijn nog een beetje aan het passen en meten waar het precies moet komen, maar het is de bedoeling om tussen het eerste en tweede veld een gezellig plein te maken zodat niemand iets van de wedstrijden hoeft te missen.”

Wil je ook meedoen aan Amsterdam Indoor? Kijk dan welke toernooien er allemaal zijn op de speciale  Amsterdam Indoor pagina of klik hier.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)