Amsterdam is een nieuwe club rijker: Atletico Club Amsterdam

Amsterdam kent met ingang van komend seizoen een nieuwe vereniging: Atletico Club Amsterdam. Jamal Ahaddouch, afgelopen seizoen trainer van de zaterdag van Zeeburgia, zal in Amsterdam West (Sportpark De Eendracht) starten met een eerste zaterdag en zondag elftal. Ook is er ruimte voor een A1 en andere jeugdelftallen.

Ahaddouch: “ Twee jaar geleden ontstond bij mij de drang een nieuwe voetbalvereniging op te richten waarin levensbeschouwing de kern is en de filosofie vanuit voetbal centraal staat. Wij hebben dat concept uit kunnen werken vertaald naar deze tijd. Dat was niet makkelijk gezien het feit als je ziet hoe moeilijk clubs het in Amsterdam West hebben de laatste jaren.”

Atletico Club Amsterdam zal komend seizoen al starten met een eerste zaterdag- en zondagelftal alsmede een aantal jeugdteams. Ahaddouch: “De komende weken zullen wij steeds meer zichtbaar worden in Amsterdam en bekendmaken wie er voor ons gaan spelen en hoe de invulling er uit zal gaan zien.” Ahaddouch zal zelf de functie van voorzitter gaan bekleden.

Logo Atletico Club Amsterdam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)