Home / Algemeen / Amsterdammer op avontuur: Imrane Oulad Omar
Imrane Oulad Omar

Amsterdammer op avontuur: Imrane Oulad Omar

Wereldwijd zijn er veel Amsterdamse voetballers actief. Van de Verenigde Staten tot op Bali, overal kom je ze tegen. In deze rubriek spreken we met Amsterdammers in het buitenland, de Amsterdammer op Avontuur. Dit keer spreken we Imrane Oulad Omar.

Imrane Oulad Omar voetbalde in de jeugd bij DWS en DCG voordat hij aan de slag ging bij een BVO. Afgelopen seizoen speelde hij voor FC Den Bosch, nu beproeft hij zijn geluk in Roemenië, bij Academica Clinceni.

De club meldde zich bij zijn zaakwaarnemer en daarna ging het snel: “De club heeft een hele goede indruk op mij gemaakt. Ik werd netjes opgehaald van het vliegveld en heb de stad en het stadion gezien. Ze hebben hier alles wat je nodig hebt. Ik heb een mooi, nieuw appartement dicht bij de club”, vertelt hij.

“In het buitenland voel ik mij goed en meer gewaardeerd als speler. Deze club was heel snel concreet en had een heel mooie toekomstplan met mij”, zo vervolgt de middenvelder.

De Roemeense competitie is inmiddels een paar duels onderweg en zijn debuut heeft Imran inmiddels gemaakt: “Dat voelde goed, het was lekker om weer te spelen na een lange zomer zonder wedstrijden.” Hij kijkt uit naar de wedstrijden tegen de grote clubs in volle stadions. Zijn doelen zijn duidelijk: “Persoonlijk wil ik laten zien dat ik nog hogerop kan. Met het team willen we op dit niveau blijven.”

Dit was deel 3 uit de rubriek Amsterdammer op avontuur. Lees hier deel 1 en deel 2:

Send this to a friend