Home / Algemeen / Het Amsterdamsche voetbal en Sportshowroom.nl officieel partners

Het Amsterdamsche voetbal en Sportshowroom.nl officieel partners

Het Amsterdamsche Voetbal en Sportshowroom.nl zijn nu officieel partners. Beide partijen zien een mooie synergie in deze samenwerking. Voor Het Amsterdamsche voetbal is het presenteren van de online zoekmachine voor sportartikelen als de ultieme shopservice voor hun dagelijkse bezoekers. Zij kunnen nu met één klik op de knop het grootste online sportassortiment van Nederland bekijken.

De bezoekers kunnen genieten van een compleet aanbod aan verschillende webwinkels en sportmerken. Het is mogelijk om te filteren op voetbalclub, maat en merk. Ook sorteren op “Sale” is een optie. Bij welke webwinkel vind je jouw favoriete voetbalschoen voor de beste prijs? Je vindt die webwinkel via Sportshowroom.nl. Het tijdrovende vergelijken van webwinkels wordt hier automatisch voor je gedaan.

Het Amsterdamsche Voetbal is voor Sportshowroom.nl de ideale plek om voetballers te bereiken. Het nieuwsplatform van het Amsterdamse amateurvoetbal stijgt alsmaar in populariteit en heeft een hoogwaardige interactie met hun bezoekers.
Beide partners hebben passie voor het spel en willen dit met elkaar delen. Op en buiten de velden. Zo heeft Sportshowroom.nl het “Talent van het Jaar” bekroont met het allernieuwste trainingspak van hun favoriete club. De combinatie van de online en fysieke wereld fascineert hen. Dit tezamen met inspiratie, daar zien zij de toekomst.

Niet alleen de bal is rond. De cirkel nu ook.

SALE! Ontvang 2x de seizoensgids 2022/2023 voor de prijs van 1

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)