Home / Algemeen / Het Amsterdamsche Voetbal zoekt versterking

Het Amsterdamsche Voetbal zoekt versterking

Ook Het Amsterdamsche Voetbal is actief op de transfermarkt. Om de website goed draaiende te houden zoeken wij versterking. Dit zijn enkele posities waar wij versterkingen zoeken, het is uiteraard ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Clubwatcher
Jij bent ons contact van jouw favoriete club uit Amsterdam. Als clubwatcher kan je verschillende werkzaamheden verrichten. Zo kan je de redactie informatie geven over de gebeurtenissen rondom jouw club. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: de opstelling van een wedstrijd, enkele foto’s van de wedstrijd, de doelpuntenmakers of (input voor) een wedstrijdverslag.

Verslaggever
Vooral in het weekend kunnen we hulp gebruiken. We sturen je dan op pad naar een wedstrijd in Amsterdam om verslag te doen. Na afloop stuur je je geschreven verslag naar ons op, en plaatsen wij het op de site.

Fotograaf
Fotografie is jouw hobby en voetbal je passie. Maak de mooiste wedstrijdfoto’s en laat ze publiceren door Het Amsterdamsche voetbal.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via info@hetamsterdamschevoetbal.nl. Sollicitaties en bijvoorbeeld je portfolio mogen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd.

Ook in de toekomst dit soort artikelen blijven lezen? We kunnen niet zonder jouw steun. Voor maar €0,85 per week word je Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal en ontvang je onze seizoensgids.


Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend