Analyse: Waarom niemand de HAV Poule wint. Jackpot naar 800 euro!

En weer was het afgelopen weekend niet raak. Veel nieuwe deelnemers proberen hun kans te grijpen om de hoogste jackpot ooit te winnen. Oude spelers keren terug, maar niemand heeft tot nu toe het inzicht gehad om alle zes de wedstrijden juist te voorspellen.

Is het dan echt zo moeilijk? Laten we het afgelopen weekend even doornemen. Er waren twee wedstrijden op zaterdag. Beide eindigden gelijk en direct was iedereen uitgeschakeld voor de hoofdprijs. Twee gelijke spelen waren daar de oorzaak van. IJsselmeervogels – Ajax en de topper in 1B tussen Sportlust en Swift eindigde gelijk. Niet echt raar, maar mensen zetten nu eenmaal niet zo snel in op een gelijkspel.

Dan de zondag met de wedstrijd van AFC tegen HFC. Een zwaar gehavend AFC vocht zich naar een zege. Iets wat door het de meeste deelnemers inderdaad was voorspeld. Dan de drie wedstrijden uit 2B. De topper tussen Zeeburgia en DCG. Veel mensen voorspelden winst voor DCG of desnoods een gelijkspel. DCG speelt bijna nooit gelijk en Zeeburgia ook niet. DCG verloor vorige week en voor Zeeburgia was het de laatste kans om aan te haken. Een eentje was dus best logisch geweest. Hoofddorp moet proberen het seizoen proberen te redden en nog wat afstand nemen van de onderste plaatsen. De ploeg van Simons strijdt al jaren mee om de prijzen en moest de derde periode dus goed starten. Legmeervogels speelt eigenlijk nergens meer om. Een twee lag dus voor de hand. En dan de laatste wedstrijd: Weesp – Abcoude. Die was inderdaad lastig te voorspellen. Er was een licht voordeel voor Weesp gezien de ranglijst en zij hebben natuurlijk topscorer Jesse van Huisstede. Hij scoorde twee keer zondag en dus won Weesp.

Natuurlijk is het makkelijk achteraf. Neem deze tekst dus niet al te serieus en probeer voor komend weekend weer de juiste voorspellingen te doen. Er ligt een hoop geld voor u klaar, dankzij Nederbet, als het lukt.

Doet u nog niet mee? Deelname aan de HAV Poule is gratis. U dient zich alleen even aan te melden via de HAV Poule Pagina. Vervolgens laat u uw voorspelling, met username, achter onder dit bericht of onder dit bericht op Facebook.

Dit zijn de wedstrijden voor komend weekend. Wij hebben het geprobeerd het wat makkelijker voor u te maken. De wedstrijden voor 7 en 8 maart zijn de volgende:

afbeelding 20

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!