Trainer-coach Andre Teuling vertrekt per direct bij De Dijk

Andre Teuling en asv De Dijk per direct uit elkaar

Trainer/coach Andre Teuling en asv De Dijk hebben hun samenwerking per direct beeindigd. Ook assistent-trainer Milano van den Burg vertrekt met onmiddellijke ingang uit Schellingwoude.

Op 17 november 2022 werd bekend dat beide partijen aan het einde van het seizoen 2022-2023 afscheid zouden gaan nemen van elkaar. Na enkele gesprekken voor de winterstop tussen Teuling en de Dijk is de conclusie getrokken om na de winterstop een frisse doorstart te maken, met een andere technische staf.

De Dijk bedankt Teuling in een opgesteld persbericht voor zijn inzet in verschillende rollen voor de club de afgelopen jaren:

“Asv De Dijk wil Andre Teuling via deze weg bedanken voor zijn jarenlange inzet. In verschillende rollen (Teuling was eerder onder meer trainer van asv de Dijk 023) heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de transitie van de club, en in het bijzonder het eerste elftal. Met dit team heeft hij altijd gestreden voor een optimaal resultaat. De verdienstelijke eindklassering in de hoofdklasse vorig seizoen is daarvan misschien wel het beste voorbeeld.”

Andre Teuling bevestigt het bericht, spreekt van gesprekken met wederzijds respect en wenst De Dijk op zijn beurt alle succes.

Het is (nog) niet bekend wie de opvolger van Teuling wordt.

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)