AORC/Lebo neemt afscheid van Bouchibti met zege

De zaalvoetballers van AORC/Lebo Vastgoed hebben het seizoen afgesloten met een 4-2 zege op TPP Rotterdam. Door de overwinning eindigen de Amsterdammers op de vijfde plaats in de eindrangschikking. Morgen (zaterdag) een video reportage over het afscheid van coach Mo Bouchibti.

Nadat de 4-2 zege een feit was en voorzitter Ronald van Teeffelen ten overstaan van het publiek en spelers afscheid had genomen van Bouchibiti die maar liefst acht jaar trainer/coach van de eredivisionist was het tijd voor de spelers om nog eenmaal in actie te komen. Massaal stormden ze op hun trainer af en gooide hem drie keer in de lucht. “Ik ben blij dat ik weer heelhuids op de grond sta”, zei Bouchibti lachend. “Het waren mooie jaren met promotie naar de eredivisie. Helaas hebben we net de playoffs weer niet gehaald. Onze start van het seizoen was niet best, maar we hebben een prachtig tweede deel van het seizoen gehad.”

Schermafbeelding 2014-04-12 om 00.00.12

Toch hing er in de Sporthallen Zuid nog de nare nasmaak van het niet bereiken van de bekerfinale. Door een arbitrale dwaling (de scheidsrechters vergaten de verlenging te spelen!) werd AORC/Lebo in tweede instantie als nog uitgeschakeld in de halve finale door De Hommel en staat het volgende week dus niet in de finale. Voorzitter Ronald van Teeffelen: :” We hebben weer veel stappen gezet dit jaar, maar het niet halen van de bekerfinale, en zeker de manier waarop, doet nog steeds pijn.”

Schermafbeelding 2014-04-11 om 23.57.39

Tegen TPP Rotterdam wilde de Amsterdammers Bouchibti en waardig afscheid geven. Bij rust stond het 1-0 door een doelpunt van Omar Tissoudali. Na rust zorgde El Azhari al snel voor de 2-0, maar binnen twee minuten maakte Karim Mossaoui de 2-1.  Goals van Ashraf AZouz en opnieuw Tissoudali zorgden voor 4-1. Bouyouzan zorgde voor de 5-2 eindstand. Daarna kon het afscheid van Bouchibti beginnen.

Schermafbeelding 2014-04-12 om 00.01.10

Kijk voor alle uitslagen en de eindstand (of klik hier) op de klassenpagina van de eredivisie zaalvoetbal. Zaterdag een uitgebreide video reportage over de laatste wedstrijd van Bouchibti als coach van AORC/Lebo Vastgoed.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)