AORC/Lebo Vastgoed eenvoudig door in beker

AORC/Lebo Vastgoed heeft zich eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Leekster Eagles, ook uitkomend in de eredivisie werd in Sporthallen Zuid met maar liefst 7-1 verslagen. De jonge ploeg van de afwezige Mo Bouchibti gaat dus met een goed gevoel de winterstop in.

In een reprise van de thuiswedstrijd van ruim vijf weken geleden maakte AORC vanaf de start duidelijk aan de tegenstander uit het hoge noorden dat er deze avond weinig te halen was in Amsterdam. Met vervangende coach Saïd Ajouaau op de bank en de van een schorsing teruggekeerde Zaïd el Morabiti in het startende blok, zette AORC vanaf de start veel druk op de defensie van de Eagles. Het beginoffensief resulteerde na tweeëneenhalve minuut in de 1-0: een intikker van Ilias Aynaoui uit een assist van Zaïd el Morabiti. Deze werd ongeveer 40 seconden later gevolgd door de 2-0: een puntertje vanaf rechts van Karim Ajnane door de benen van de Leekster keeper. Enkele kansen van AORC later deed Zaïd el Morabiti exact hetzelfde, maar dan vanaf links, en hiermee was het halverwege de eerste helft al 3-0.

mo nouri scoort

Toen was al duidelijk dat AORC een gewonnen wedstrijd speelde. Dit, ondanks het feit dat de Groningers met nog zes minuten te gaan in de eerste helft de 3-1 maakten uit een mooie uitgespeelde aanval. Twintig seconden later was het verschil echter al weer drie doelpunten, Mo Nouri kon de bal eenvoudig intikken voor de 4-1 uit een zijwaarts passje van Karim Ajnane.

Ettaibi scoort

In de tweede helft bouwde AORC de voorsprong verder uit. Al na een halve minuut maakt Karim Ajnane de 5-1 door een strakke voorzet van Zaïd el Morabiti via een direct geplaatst schot met de binnenkant rechtervoet tot doelpunt te promoveren. Een reeks kansen verder maakte Abdsalam al Ahzari de 6-1 .De 7-1 kwam van de voet van Mo Ettaibi die na een balverovering en het passeren van een tegenstander alleen voor de keeper rustig bleef en de bal beheerst  binnenschoof/

In de volgende ronde zal AORC/Lebo Vastgioed het een stuk zwaarder krijgen. De Amsterdammers spelen dan thuis tegen Hovocubo.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)