AORC/Lebo Vastgoed met opgeheven hoofd terug naar Amsterdam

AORC/Lebo Vastgoed  kon ondanks de 7-4  nederlaag tegen CFE/VDL met een goed gevoel terugkeren naar Amsterdam.  De nederlaag tegen de regerend landskampioen is zeker geen schande want de ploeg heeft zich inmiddels geschaard bij de beste zestien van Europa.

De eerste tien minuten van de wedstrijd waren zelfs voor de Amsterdammers. AORC/Lebo kwam zelfs op voorsprong. Zaid el Morabiti passeerde zijn tegenstander en zijn voorzet werd keurig afgemaakt door A-junior Illias Aynaou.

Schermafbeelding 2013-11-18 om 12.46.51

Het was het startsein voor de landskampioen om meer gas te gaan geven.  Tussen de dertiende en de vijftiende minuut scoorde de ploeg twee keer. Bij beide treffers was de beste zaalvoetballer van Nederland betrokken: Karim Bali. Bij de eerste treffer was hij de aangever, de tweede maakte hij zelf (2-1).

Nog voor rust werd het 3-1 en het was aan doelman Ennes van Maasbommel te danken dat het daar bij bleef want hij keerde een tien meter trap van Bali. Sterker nog; AORC/Lebo verkleinde de achterstand zelfs tot 3-2  omdat Karim Ajnane wel vanaf  tien meter raak schoot.

Schermafbeelding 2013-11-18 om 12.46.54

Na rust viel zelfs de gelijkmaker door Omar Tissoudali (3-3). Daarna kregen beide teams de nodige kansen. CFE/VDL ging daar het meest effectief mee om en liep uit naar 5-3. Coach Mo Bouchibti koos er voor om zijn keeper mee te laten spelen maar dat koste de ploeg een zesde tegentreffer. Pablo Blanbco zorgde nog wel voor de 6-4 maar het laatste doelpunt werd gemaakt door de drie-voudig landskampioen (7-4).

Het grote verschil in deze wedstrijd was Karim Bali. De absolute vedette scoorde vier keer en gaf twee keer een assist. Zaterdag om 19:00 uur speelt AORC/Lebo Vastgoed thuis tegen JCK uit Utrecht. Het Amsterdamsche Voetbal zal en samenvatting van die wedstrijd verzorgen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)