AORC/LEBO Vastgoed verliest maar lijkt op weg terug

Afgelopen zaterdag heeft AORC/Lebo Vastgoed in de eredivisie zaalvoetbal ondanks de 4-2 nederlaag tegen Hovocubo bewezen dat zij wel degelijk over kwaliteit in het team beschikt.De wedstrijd begon met een mooie steun betuiging aan speler Every Janzen van de gasten na een drama in de privé sfeer.

foto1

AORC/Lebo Vastgoed begon sterk en kwam door een mooi doelpunt van Pablo blanco al snel op een 0 – 1 voorsprong.  Een foute pass werd onderschept en Pablo Blanco speelde de bal beheerst door de keeper van Hovocubo. De gelijkmaker viel echter snel na een afstand schot van Hovo speler Mo Darri na te slap verdedigen van AORC/Lebo Vastgoed. Vooraf werd benadrukt dat Mo Darri niet binnendoor mocht gaan en dit gebeurde toch. De 1-1 werd keihard binnengeschoten.

Veel kansen waren er niet over en weer, maar de voorsprong voor rust kwam er toch voor Hovocubo na een prachtige individuele actie van Every Janzen die aan de rechterzijkant zich prachtig vrij speelde en bij de 2e paal Jeroen de Groot een niet te missen kans bood. 2-1.

foto3 Na rust zette AORC/Lebo Vastgoed meer druk en deed er alles aan om weer op gelijke hoogte te komen. Dit resulteerde in een aantal kansen, maar Hovocubo was bij tijd en wijlen zeer gevaarlijk uit de counter.

Met nog 3 minuten officiële speeltijd op de klok kreeg Omar Tissoudali een reuze kans, maar alleen voor de keeper ging de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Uiteraard viel 10 seconden later de goal voor Hovocubo!

foto5

Met een 3-1 voorsprong voor Hovocubo leek de wedstrijd gespeeld. AORC/Lebo Vastgoed liet keeper Ennes van Maasbommel meespelen op de helft van Hovocubo en trachtte nog iets te forceren. 1 minuut voor tijd viel toch de 3 – 2 door wederom Pablo Blanco. De Spaanse speler wist de verdediging en keeper van Hovocubo te verassen door een snel schot vanuit de 2e lijn. De laatste minuut leek er nog van alles mogelijk. Het was opnieuw Pablo Branco die zich knap vrij kapte en in de laatste 10 seconden op doel schoot. Keeper van Leeuwen van Hovocubo wist de bal nog net te stoppen. Uit de counter scoorde Hovocubo de 4-2 en was een nieuw verlies van AORC/Lebo Vastgoed een feit.

Weer een nieuwe nederlaag dus voor AORC/Lebo Vastgoed, maar de vechtlust leek in ieder geval terug. De ploeg kon met opgeheven hoofd het veld verlaten. Wij zijn er van overtuigd dat de punten  echt wel gaan komen, de verjongde ploeg zal in de 2e helft van de competitie nog van zich laten horen.