AORC/Lebo Vastgoed wint met ruime cijfers van TZR Fermoniaboys: 9-1

AORC/Lebo Vastgoed heeft na het EK een goede reeks neergezet. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen. In de kwartfinale beker werd van play-offs kandidaat Hovocubo gewonnen met 7-4. Vorige week werd Marlene met 2-1 aan de kant geschoven. De koploper van de eredivisie is hierdoor zijn eerste nederlaag toegebracht. Vandaag stond TZR Fermoniaboys op het programma. De hekkensluiter van de eredivisie, die AORC/Lebo Vastgoed wist te verslaan in eigen huis.

Vrijdag was er maar een ploeg die voetbalde. AORC begon in een te langzaam tempo, maar Fermoniaboys, dat afgelopen woensdag met maar liefst 16-1 had verloren van Hovocubo was niet bij machte om gevaarlijk te worden voor het doel van keeper Ennes van Maasbommel.

Schermafbeelding 2014-02-24 om 07.55.20

De eerste goede kans werd verprutst door Driss el Hasnaoui. Op aangeven van Karim Ajnane schoot Driss bij de tweede paal positie voorlangs. In de veertiende minuut was het echter wel raak. Op aangeven van Adil Salih, was het de spanjaard Pablo Blanco die de bal snoeihard met de binnenkant van de voet in de linker kruising schoot.  Een minuut later was het diezelfde Pablo die meer had verdiend met een prachtige volley naast de goal. In de 17e minuut veroverde Karim de bal op eigen helft en met een prachtige schijnbeweging passeert hij 2 man. De 3 tegen 1 situatie werd door Pablo Blanco bij de tweede paal netjes binnengeschoten. 2-0. De 3-0 liet niet lang op zich wachten, nadat Adil Salih de bal speelt naar Appie el Azhari, welke de bal goed vast hield en terug legde op diezelfde Salih en prachtig scoorde. Met nog minder dan een minuut op de klok was het bijna 4-0 door Abdsamad Attahiri, ware het echter dat de keeper van TZR Fermoniaboys de bal in de 1 op 1 situatie tegenhield.

Schermafbeelding 2014-02-24 om 07.55.36

Na rust was een fel Fermoniaboys de oorzaak dat AORC het even moeilijk had. in de 22e minuut scoorde ze de 3-1 nar geklungel achterin. Ennes van Maasbommel was een minuut daarna alert met een uitstekende redding. AORC/Lebo Vastgoed herpakte zich en A junioor Norredine gaf een prachtig hakje langs de lijn op Karim die de uitstekend opgekomen A junior Ilias Aynaou vond bij de 2e paal en simpel binnen tikte.

Daarna ging het snel. Debutant Ashraf scoorde de 4-1 uit een vrije trap. Zijn harde schot was onhoudbaar voor de keeper. De 21-jarige speler liet meteen zien wat zijn kwaliteiten waren. Een uitstekende teamspeler met scorend vermogen.  De 5-1 van Abdsamad Attahiri was prima binnengelopen nadat Karim Ajane even daarvoor op de paal had geschoten. De 7-1 van Ilias, die wederom op de goede plek stond en de 8-1 van Norredine laat mooi zien dat AORC/Lebo Vastgoed over talentvolle A-junioren beschikt. Ilias Aynaou maakte een hattrick door de 9-1 op het scorebord te zetten na een snelle combinatie. De jongeling maakte alleen in de 2e helft minuten maar laat toch zien een echte afmaker te zijn.

Schermafbeelding 2014-02-24 om 07.56.07

AORC/lebo Vastgoed wint nu drie keer op rij en speelt vrijdag in de halve finale van de beker tegen de ploeg in vorm FCK de Hommel. Een tegenstander waar in de competitie al twee keer met ruime cijfers van is verloren. AORC/Lebo Vastgoed is echter in goeden doen en in de beker weet je het maar nooit. De wedstrijd is vrijdag 28 februari in Sporthallen Zuid om 20:30 uur.