AORC/Lebo vastgoed wint overtuigend van Veerhuys

Afgelopen vrijdag won AORC/Lebo vastgoed de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Het bij vlagen goede spel van vorige week, was geen incident en betaalde zich uit in een mooie overwinning op Veerhuys. AORC/Lebo Vastgoed kan vanaf nu weer omhoog kijken en Veerhuys valt weg uit de top vier.

Bij afwezigheid van aanvoerder Zaid el Morabiti (geschorst) en Omar Tissoudali (prive omstandigheden) kreeg de jeugd meer speeltijd en beschaamde het vertrouwen niet. Het was het debuut van A junior Illias Aynaou, die gelijk twee keer scoorde.

Schermafbeelding 2013-11-03 om 13.54.30

De gehele eerste helft was AORC/Lebo vastgoed oppermachtig en scoorde tussen de 10e en 13e minuut door Adil Salih de 0 – 1, een strak schot vanuit een corner en de 0 – 2 door Mo Nouri na goed druk zetten op de verdediging van Veerhuys.
Kort voor rust viel onverwachts toch nog de 1 – 2 na een misverstand in de AORC/Lebo vastgoed verdediging. Na een snelle counter werd keeper Ennes van Maasbommel verslagen met een punter.

Na rust zette Veerhuys een tandje bij en trachtte door een hoog tempo de verdediging van AORC/Lebo vastgoed stuk te spelen. AORC/Lebo vastgoed had het even moeilijk en Veerhuys kreeg een enorme kans op de gelijkmaker. AORC/Lebo vastgoed herpakte zich en een goede counter van AORC/Lebo vastgoed werd door Illias Aynaou prachtig afgemaakt met een strak schot in de kruising.  Niet lang daarna viel de 1 – 4 door Pablo Blanco en leek de wedstrijd gespeeld. Het schot van de Spanjaard was houdbaar, maar werd niet goed gestopt door de keeper van Veerhuys.

Schermafbeelding 2013-11-03 om 13.53.09

Veerhuys wisselde de keeper vijf minuten voor tijd voor een veldspeler en probeerde zo alsnog iets te forceren. Pablo Blanco werd in een scrimmage met 2 spelers onderuit gehaald en het gespartel met zijn benen tijdens de val werd door de scheidsrechter uitgelegd als natrappen, waarna hij met een rode kaart uit het veld gestuurd.

Met een man minder, scoorde Veerhuys drie minuten voor tijd de 2 – 4 en leek de wedstrijd weer open. Echter AORC/Lebo vastgoed toonde veerkracht en bracht door Illias Aynaou zijn 2e doelpunt, de 2 – 5 stand op het bord. Veerhuys was gebroken en incasseerde uiteindelijk nog de zesde tegentreffer van de avond. Een mooie overwinning van AORC/Lebo vastgoed, die de spirit weer helemaal terug gebracht heeft.

Volgende week ontvangt AORC/Lebo vastgoed Leekster Eagles thuis en een overwinning betekent dat er weer naar boven gekeken kan worden.